Világvége2: technikai okok miatt csak szombaton 8-12-ig tartunk nyitva, vagy előzetes időpontegyeztetés is lehetséges. Kérjük írjon e-mailt: bebi-bizi@freemail.hu, vagy próbálja hívni a 94/322-093 számot!

Pelenkák

PELENKÁZÁS

Mi örülnénk a legjobban, ha csak egyféle pelenka lenne, vagy lenne egy, amelyik mindenkinek jó. Sajnos a mai gyerekek olyan sokfélék (fiúk-lányok, kicsik-nagyok, vékonyak-ducik, szőkék-kopaszok, okosak és még okosabbak, stb.), hogy ezt a pelenkagyártók nem tudják követni. Időnként újítanak és a jól bevált pelenkánk már nem megfelelő, vagy ugyanolyan jó, csak drágább. Általában a gyári csomagos pelenkák megbízhatóbbak, mint az átlátszó nejlon csomagos, bár ez attól is függ, hogy ki és miből csomagolta. Sőt, időnként az életkor változásával is muszáj váltani egy többet bíróra és persze ez nem lesz igaz a második gyerekre, stb. Miután így megkönnyítettük a választást, sok sikert kívánunk! (Van olyan pelenka, amelybe csak az apukák csomagolhatják a babát, különben nem működik!) .

Kérésre tudunk hozni másod-harmadosztályú pelenkát is (pl. esztétikai vagy gyári hibás pelenkák), sőt, nagyon jól hangzik, hogy a maxi pelenka darabja 28 Ft, de:

  • beleszámítva, hogy bosszantó ha nincs rajta tépőzár,
  • esetleg fóliás külsejű és ragasztószalagos, ami azért már kicsit "kőkorszaki",
  • ha a napi 4 db helyett 6 db-ot, vagy többet kell elhasználni,
  • és beleszámítjuk az ágynemű, hálózsák mosását is,

már biztosan az olcsóbb lesz a drágább, mert meg akartunk a gyereken spórolni havi 1000 Ft-ot. Mi így gondoljuk, de nem akarunk a rossz elrontói lenni, igény esetén bármire képesek vagyunk!

Pelenka "családjaink" jelenlegi listája, mely közben mindig változik: 

Pampers

Az egyik legismertebb, 3 féle létezik:

Sleep&Play (narancssárga csomagolás): az olcsó "éjjel-nappali" változat

Active baby-dry (zöld csomagolás): normál használathoz

Prémium care (fehér csomagolás): prémium minőség és magasabb ár

Libero

A másik, régóta jelenlévő márka

Bella Happy

Jó minőség és megfizethető ár

Gazdaságos pelenka

Általában 100 db-os, magyarországon kicsomagolt pelenka, az ára miatt elterjedt éa ma már több "utángyártott" változatban létezik. Bár a macska mindig a zsákban van, célszerűbb a megbízhatóbb gyártó termékét vásárolni.

Molfix

Mintás, rugalmas tépőzáras, a zöld pampershez hasonló gyári csomagos pelenka, most megújult külsővel, 3D-s rugalmas kialakítással és minden méretben telítettségjelző csíkkal kapható

Parasol

Mintás, rugalmas tépőzáras pelenka, az amerikai piacra készült gyári csomagos pelenka

Labell/Pomette/Cora

Jó minőségű francia pelenka gyári csomagolásban, rugalmas tépőzárral

Love&green

Hipoallergén, klórtól és festékanyagoktól mentes, 50%-ban természetes és biológiailag lebomló anyagokból, fenntartható erdőgazdálkodásból származó cellulózzal Svájcban készült francia pelenka, itthon kicsomagolva

Magic

Gyári csomagos, mintás, vékonyabb, de jó nedvszívó pelenka

Dada

A gazdaságos pelenkák között tűnt fel és "szóbeszéd útján terjedt", mintás pelenka

Babydream/Toujours/Tesco loves baby/

A multik saját márkás pelenkája, gyári csomagos

DGbaby/ShopRite

Amerikában forgalmazott gyári csomagos pelenkák

 

 UGRÁS a pelenkákhoz